Wednesday, March 16, 2011

BuSy???

Anda pernah bz sgt2 x? smpai xsempat nk makan...mkn xteratur, tido xckp, smpai mata jadi mata panda..hehhehe. Owg pernah ckap bz mcm mn pun mesti makan gak, mesti ada masa untuk makan kan, tapikan bila bz sgt2 kita rs lapar tapi xada selera nk makan..selagi xciap keje mmg xada selera nk mkn....
Ni tiba2 sy ckp pasal bz ni nak bagitau la sem ni mmg sem yg paling bz sy rs...sem ni byk sgt kena buat report, semua subjek ada report bukan satu untuk satu subjek lak 2...bykkkkk report kena buat...dh la sy ni xberapa pandai ckit la dlm bi ni..hhehehhe..
tapi nak buat mcm mn kan dh lumrahnyer seorg pelajar, mesti byk keje kena buat punya..lau x, 2 bknnyer student kan...sem ni mata dh jd mata panda..xcomel dh mata..hahhaha perasan jer...
walaupun bz kan, sempat ag 2 update blog ngan blogwalking...sj jer nak lepas tension ngn berblogging...sori pada kawan2 blog, yg sy xada komen apa2 pun..sy cm sempat bg komen sesetengah jer...nk komen semua, maknanyer xciap la keje kan..

Saya harap kawan2 terus sokong sy... 

6 comments:

wasabi onee-san said...

sokong, jgn x sokong Lady Yellow..!!
Majulah sukan untuk negara, eh2..!!
Majulah ke hadapan demi dunia blog ar.. !! ^^

Pendekar Amin said...

alahai bizinye die... same la kita.. mmg bizi gakk... tmbah2 assignment yg berlmbakk.. nak tggu last day baru nk wat.. haha

Mohamadazhan hjDesa said...

haha datang memberikan sokongan.

nampaknya tunggu tuam rumah ni tension baru lah dia datang lawat rumah lain.hehe

LaDY YeLLow said...

thanks sudi dtg melwat n beri sokongn...hehhehe

YOUsoF said...

Handle ur bz with care ok!. ;)

selipar biru said...

stuju..terasa busy hidup ni sem ni..