Saturday, February 4, 2017

Kata-kata semangat...

Assalamualaikum.....hai sahabat semua...😍😍😍
Malam ni Lady Yellow mai mood nk bagi semangat kat semua org untk berjaya dalam hidup....sama juga Lady Yellow sometime rasa down sgt...kita perlukan kata2 semangat setiap hri untk kita terus berjaya dlm hidup dunia dan akhirat...Lady yellow nk share kata2 semangat dri Irfan Khairi...

Semoga kita semua setiasa bersemangat, bahagia dan ceria dalam apa jua kita hadapi, tidak kira dalam perniagaan, bekerja sendiri, bekerja dgn org ke, online business ke...never give up πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ











Kredit to : #www.fb.com/irfankhairi.fb

Wednesday, February 1, 2017

APA!!!! KAIN MURAH????


Raya Hujung Bulan6...😱😱😱😱

Hadik hakak....aper lagi....jom grab awal - awal koleksi kain terbaru πŸ’—

Ni dah bulan 2....bulan 3 takut tukang jahit dh xambik tempahan..kena tmpah awal2 kan kan kan btlx???

Songket yg tak lapuk dek zaman...jom bergaya dihari raya dgn EXCLUSIVE DESIGN SONGKET TABUR BUNGA TONA PASTEL...In real memang sangat2 lawa woooo....😍

Meh borong berjemaah....LAGI BANYAK LAGI MURAH...πŸ˜†

Eh sikitnye gambar sis letak...nak byk lagi design????.. apa lagi jom jalan2 kat page KAIN Cotton Murah dan Terkini....Lady Yellow tunjuk lagi byk kain dri pelbagai material....

Ataupun

Aper lagi meh whatsapp hakak meh....πŸ‘§

🌹 0149046144

NEW ARRIVALS
==============

Japanese Cotton

🌸 High Quality Cotton 100% Gred AAA.
🌸 4 Meter (Boleh request utk tambah meter).
🌸 Bidang 45.
🌸 Harga  RM88/4Meter termasuk pos ( SS  + Rm5).

Boleh dapatkan secara Borong /Retail.

🌸 ❌ jarang.
🌸 ❌ kecut.
🌸 ❌ berbulu lepas basuh.
🌸 ❌ renyuk.
🌸 ✅ mudah digosok.
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai.

Berminat whatsapp :

Whatsapp 0149046144
Whatsapp 0149046144
Whatsapp 0149046144

Assalamualaikum sahabat blogger dan followers semua... πŸ˜ƒπŸ˜ƒ



Lamanye rasa blog LADY YELLOW ni menyepi tanpa khabar berita .....
dh brapa tahun agaknya menyepi ye.....
Maaf ye sahabat semua...kita menyepi sbb kesibukan yg xmengizinkan kita untk berblogger...

Apa khabar ye semua shbt dan follwers Lady Yellow....say hi ckit shbt semua πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Lady yellow nk tgk ada lgi x sahabt yg msh setia ngn blog ni....

Sunday, April 7, 2013

Sesuatu yang diimpikan tidak selalu menjadi kenyataan, tetapi apa yang tidak diduga selalu berlaku dengan tiba-tiba, biarlah kita menangis hari ini kerana kesakitan semalam, tetapi janganlah kita ketawa berpanjangan kerana kegembiraan dan kesenangan yang kita nikmati sekarang belum pasti kekal selamanya.


Kelmarin memberikan pengalaman dalam setiap inci langkah kita, semalam adalah teladan serta pengajaran, dan untuk menghadapi hari esok, jadikanlah kelmarin dan semalam sebagai pedoman untuk menerokai sebuah kehidupan.

Wednesday, January 16, 2013

Pedoman Hidup.


Jika kesedihan anda semakin menjadi-jadi, penderitaan semakin teruk, ucaplah, “la ilahaillallah.” “Maka kesabaran itu adalah yang terbaik (bagiku).”

Allah suka kepada orang-orang yang bertaubat, kerana mereka kembali dan mengadu hanya kepada-Nya. “Segala puji adalah kepunyaan Allah yang telah melenyapkan dukacitaku.”