Monday, March 21, 2011

Aduhai...Kenapa?

Aduhai malam ni adalah malam yang paling2 sy xsuka...kenapa leh jadi mcm ni erk....nk buat keje pun ssh...ish2, xhabs2 nk merungut ni....
Kawan2 tension x lau internet slow giler2...
2 yg bt sy tension sgt mlm ni...internet slow sgt2... 
kenapa la mlm ni gak internet nak slow...slow la mlm lain, leh lak kata mcm 2 erk :) ...
ngah tension2 leh lak merepek merapu entah apa2 dlm entry ni... 

9 comments:

wasabi onee-san said...

aduhai, i pn stress sgt2 la dgn sgala2 nya hr nie, esk, lusa n ms dpn... stress giler2, nk tido pn x lena...

say to easy=) said...

kalo stress kan ubt pling best adalah TIDO.confirm x stress dh..haha

EJA said...

jgn tension2 bykkan bersabar.. tq follow eja ye :)

eyna azmi said...

sama la cam tenet kat umah eyna gak .... tension kan

Shazmiey Abdurahman said...

AKU pun slalu jugak benda macam nih..macam nak gigit je laptop klu tenet slow!

puteriputut said...

internet slow?? harus, mesti, wajib, kene stress.. rase macam nak shut down lappy, then tido je.. memang itu pon solution yang digunakan slalu.. ;)

zalizalu said...

uik? pesal nie?

EJA said...

salam ziarah, komen di sini ye http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/03/frust-dalam-bercinta.html

Khuzrin Kamarudin said...

Hahaha... ada cara lah nak lajukan internet yang slow..