Sunday, December 5, 2010

NaK Story2 Ckit

huhuhu ri xtau nk update apa dh kat blog hr ni...so ri nk story la pasai kenangan yg leh katakan xleh lupa gak ar...adlah hr 2 dkt u ri ada bt kursus protokol la...syok la coz ramai kawan2 ri yg join...tambah2 ag dapat mkn free lak 2...hehhe ms mkn nasib baik la xada ayam yg melompat hidup ag..hahaha. mklum la bkn pandai sgt nk guna pisau n garfu....owg lain yg ngah hepi2 tp ri jer yg sedih....


huhuhu nak tau nape.. ri kena keracunan mknn...ms 2 lom tau ag ri kena keracunan mknn...ri kena ni sehari sblm p protokol la coz seblm 2 ri ada program motivasi bdk2 sekolah kat perak...hah kat c 2 la ri kena keracunan mknn sebb mkn kerang...sedih tau owg lain duk hepi ri duk mencangkung tahan skt perut, owg hotel nk tel ambulans tp ri xmau...so tahan la...sendiri cr pasal xmau p pku...skt ni berlarutan slama 3 hr..ri leh p kuliah mcm biasa even dh xlarat giler...ada gak p pku lepas 2 nk tau doktor pku ckp per....dia ckp ri gastrik...ri pelik gak ri ni mn ada gastrik...xpe la doktor ckp kita dgr je la...mkn ubt xtahan gak....last skali xtahn gak...msk hr ketiga ri ajak kawan p klinik luar, klinik swasta...hah kat c 2 la ri br tau ri keracunan...nurse kat klinik 2 terkejut  gak n gelak2 kat ri ktnyer msh hdp walaupun dh 3 hr keracunan (dlm mood bergurau)...kena la tahan kat wad jap...kena msk air 2 botol...sakit lak 2....huhuhu dh hbs citer kenangan ri..

1 comment:

wasabi onee-san said...

naaaa....
cian....
lau dpt naik ambulans hr tu kn syookk..
dpt gak merasa...